drömmer, vill någon beställa?




God morrn

hejsan!
Hoppas allt är bra med er, jag sitter i skolan nu har knappt varit vaken i en timme, eller det har jag fan inte, men jag kom i tid i alla fall! Nu ska jag berätta om min gårdag för er tänkte jag:

Jag var i skolan till klockan halv tre eller någonting sen mådde syster inge bra så jag följde med henne så att det inte skulle hända något när hon var på egen hand. Vi åkte hem och jag åt en macka, sen drog vi till min gammelmormor som allaredan glömt bort att jag varit där. Efter det drog vi till stan och var på Bhprovning, det var hemskt, inget passade och jag kände mig asful så jag drog där ifrån illa kvickt för att möta upp Jennie och Sofie på stan, Freja och Julia och Jocke hängde också på senare, vi drog runt lite på stan, spanade in lite kläder blev inte direkt tokkär i något plagg, skönt.
Men hittade skor i alla fall, men dom var för stora!

Efter en stund blev det dags att dra på bio med Mattias, Micke, Malin och Victor vi såg watchman och den var faktiskt riktigt bra, mycket tänkande men det lyckades ju jag bra med. Rekommenderar den starkt!
Efter det så åkte jag och Mattias hem för att lägga oss i soffan och typ somna. Vi har det bra vi!

ja vill ha


tillbaka

Hej tycker ni att jag skriver lite? ;)
Nu är jag i alla fall tillbaka, och nu är våren påväg så nu börjar mina shoppinggener att tina upp efter den kalla vintern, idag skall jag tillexempel på Bhprovning, hittar förhoppningsvis en Bh som passar mig, det är inte det lättaste när man är onormal ^^
Imorgon blir det stadsrunda med syster, vi ska kolla efter något fint åt henne och det kommer nog hamna lite saker i min garderob också :D trots att jag har shoppingförbud! Har spanat in lite skor som skall få följa med mig hem, hihi. Jag bor i alla fall inte hemma längre, där ser ni, det händer i alla fall lite i mitt liv ändå. Jag bor hemma hos min mormor då hon är i Israel en månad, så jag har frihet nu, skönt! Mattias bor där ganska mycket, varje natt :) Vi lagar mat, diskar, plockar i ordning, vi bor ihop, vi är sambos :D:D

I helgen skall jag nog ha en vit helg, ska ta promenader, äta god mat, bada, jobba och saker som man mår bra av, det blir dock inget soffläge hela helgen, jag hoppas helt enkelt bara på fint väder, jag är så sugen på prommenader och solsken med ett par fina brills på!

Värsta sportdagen ^^

Jaha nu har hon åkt, huu jag saknar min Elin bara jag tänker på det, bästa vännen<3
Idag har jag varit i skolan, men innan det var jag på Um med Mattias, efter det som sagt skola, dagen gick rätt fort, nu sitter jag hemma hos Freja, vi har varit på fotboll och kikat, trevligt! Nu sitter hon och hennes söta syster Minna och kollar tv, jag skall snart dra, det är basket ikväll och det kan man ju inte missa :) Rasmus kanske också skulle dit, trevligt!

Efter det skall jag hem och plugga, det börjar bli lite för mycket nu igen, svenska och engelska inlämning, samhällskunskapen där jag skriver om kriminella Alexander från Södermalm (påhittad) sedan är det det där jävla idrottsproven, suck och stön säger jag bara, men det går nog bra, pluggis som jag är. Nu börjar jag bli sjuk också, suck!
Men det blir i alla fall fest på fredag om jag är frisk vilket jag tvivlar på, sen blir det nog bara chill med mig själv eller med pojken, nu skall jag gå!


Pussellli

SuperMario

Hej nu är jag lite svidig hära, för jag får inte spela super mario för att det är ljud på, suck jag som tänkte dygna super mario :'( Buhuuu. Men jag skall icke deppa över det utan jag skall krypa ner i sängen och mysa lite, läsa lite och kanske ta mig en liten tuppisluris. Yes så får det bli. Jag känner mig allt mer sjuk, så nu skall jag vila mig :)

Nedräkning!

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=dec&d=12&h=0&mi=0&t=Annas-t5518-5e55rsdag&yn=Annabellan&c=pi&mc=3

Vårlängtan i snörusket

Hej bloggen!
Sitter i skolan och har samhällskunskap, vi håller på med brott och sådant och det är riktigt intressant, man kanske skulle bli advokat eller något sådant? Fett med pengar i alla fall!
Idag är det pissväder på Gotland, blää och fyy säger jag bara, det här är min sista lektion, efter den skall jag väl kanske ner på stan en sväng eller så går jag hem till Mattias direkt, får se, jag fryser ihjäl bara av att tänka på att jag skall gå hem till honom, hahaha.Skall sova hos min pojke ikväll, mysigt. Imorgon skall jag till Um.

Annars händer det inte så mycket här, det är som vanligt på Gotland ;) Längtar sjukt mycket till sommaren, eller det räcker med vår, då skall jag ta på mina nya converce, ett par snygga jeansshorts, min grymma jeansjacka, sen bara en massa rosetter i färgglada färger :) uuuh lala

bathing in pink


Nu fick jag skriva av mig lite så nu mår jag bättre.
Ikväll blir det till att skriva klart engelskan, måla naglarna, planera morgondagen, plocka fram kläder till imorgon, slå in frejas present, äta mat, glo på tv, trycka ett linne (kommer bli ascoolt tror jag) ducsha, planera outfit tills på fredag, läsa och sova. Imorgon är det tisdag, innebär en ganska lång dag i skolan för min del men det gör ingenting, jag saknar Amanda, Malin, Josefin, Elinor och Jennie! <3 Nu skall jag äta mat. Pusselipuss

Diss till profet!

Hej alla!
Jag vill på Byonces konsert i Sthlm den 13 Maj, ville bara säga det!


Allt det här har gått för långt, jag orkar faktiskt inte bry mig längre, allt du gör får mig att skaka av ilska, men jag håller det tillbaka för jag ska fan vara mogen den här gången, det är lågstadienivå nu, man skaffar fan inte anhängare i ett bråk mellan oss två som jag för den delen inte ens förstår mig på, inse det var du som gjorde fel inte jag, jag skiter fullständigt i det du gjorde om jag skall vara ärlig, blev inte ens sur när du berättar det, så ge dig, det är du som har gjort fel så svälj det för fan, inget annat har hänt. och Du.. Det var inte jag som sa att du inte fick komma på festen, det var jag som sa att du FICK komma, så gå runt och snacka skit om något du inte har någon aning om, kolla upp fakta först. Och du... ett tips från coatchen, när man har så där stora ögon är det inte hälsosamt att titta så pass mycket snett som du gör hela dagarna, dom ploppar snart ut. Nu vet jag att jag inte heller var så mogen men det skiter jag rent ut sagt i för du har klivit över gränsen allt för många gånger angående hur man beter sig mot andra människor (oavsätt om man hatar denna person i fråga så som du hatar mig)
Men jag skiter i dig, mer än jag trodde att jag någonsin skulle kunna göra eftersom jag faktiskt tyckte om dig en gång, så det jag gör nu är att andas och hålla mina knytnävar långt ner i jackfickan och ha en cigg i beredskap. Jag vill inte bråka längre om det här. Visst jag hatar dig och du hatar mig, men jag har accepterat dig och skiter fullständigt i dig. Jag skulle inte bli det minsta ledsen om du dog imorgon, snarare lättad, då skulle jag slippa dina blickar när jag försöker att lära mig något på mina lektioner, kanske du borde testa? Att lägga energin på att lyssna på läraren och lära dig något!


Trivsel

Great kväll säger jag bara, asnice!

inget hospital

hejsan nu sitter jag i skolan, det blev inget doktorbesök idag, dom ringde och sa att dom glömt att beställa hem medicinen, suck. Hur kan man få vara så slarvig?
Så nu är jag i skolan, efter den skall jag på stan med Mandie och kanske några fler? :)

Se yah!

Frissör tid och gravidkänsla

Hej bloggen!
Jag stannade hemma från skolan idag eftersom jag kräktes flera gånger i morse, blää. Jag är inte gravid i alla fall för min mamma mår också dåligt. Fick i alla fall pallra mig in till stan strax efter tolv eftersom jag hade klipptid idag och den ville jag inte avboka, det synns inte att jag har klippt mig för jag har bara toppat. Älskar min frissör!

Nu sitter och jag

Idag stärker solen mig

Hej bloggen nu är jag hemma igen. Har varit i stan så gott som hela lovet, men nu är lovet slut och det är dags att komma in i normala rutiner!
Mitt lov har i alla fall varit underbart, har varit med min pojke och jag har varit med mina flickor :)
Idag består dagen av lite fix med skolsaker som jag skjutit på hela lovet, och tahand om mig själv grejer!
Har redan hunnit rensa garderoben på kläder idag, rensade bort upp emot hundra plagg skulle jag tro, jag har så sjukt mycket kläder, har inte riktigt förstått det förens nu då mamma lagt alla kläder i högar i vårt extrarum, herre gud! men nu är en hel del borta, det har åkt hem till Emelie nu så får hon plocka vad hon vill ha!
Jag och Mattias har även varit ute och gått här hemma i Fole, det är ju så sjukt fint väder så jag bara ler hela tiden, helt sjukt vad skönt det är när solen värmer!

Nej nu skall jag plugga sen lägga mig och dega en liten liten stund, mer hinner jag inte!

RSS 2.0