Min början av lovet

Hej bloggen :)
Sitter hemma nu, känns lite konstigt har inte varit hemma på fyra dagar, har sovit hos Mattias istället. Helgen har varit fyullspäckad med kalas och fester, Mattias har fyllt sjutton år så vi har firat honom en hel del, både lördag och söndag!

Fredag: Jag åkte in och sov hos Mattias, det blev filmkväll med Tobbe, Oskar, Victor, Hanna och Lina, när de gick hem vilket var ganska sent så såg vi ännu mer film, trevlig kväll!

Lördag: Mattias bjöd in sina vänner på kalasfika, Frida, Oskar, Victor, Robin, Zigge, Eric och Oskar. Vi käkade och snacka, vi spela spel och hade det allmänt trevligt, på kvällen blev det party hemma hos Freja, där var vi alla ovanstående och sen, Hanna, Sofie, Jennie, Amanda, Malin, Annie, Adam, Johan, Hanna N och Frej såklart :) Drog runt två tiden pågrund av att jag blev för sne för att kunna vara kvar.

Söndag: Vaknade med älskling, han fick presenterna, en genikub och bad på torsdag på wisby Hotell :) Han blev glad!
Sen vart det att åka till hans pappa dit hela tjocka släkten kom, det var riktigt kul, vi spelade uno och hade oss :) Sen somnade jag i soffan några timmar, hela släkten fick se mig dreggla, jag är bra på det, slår Jesper lätt! Sen blev det att åka hem och se på film och mysa!

Måndag: doktorn, tandläkaren, jobb. Det var det jobbiga med dagen, när jag slöt övertalade Freja mig att stanna kvar i stan, så jag ringde Elin och fick in henne, sen fick vi in Tove också eller hon var kanske inte.. jaja klockan sju typ gick vi ner och åt middag på Celine, hur mysigt som helst! Kanonkul att vara med mina flickor, Sofie var dock saknad! Sen vart det att ta taxi hem till Mattias, orkade inte gå ^^ Där satt Tobbe, Victor, Hanna, Lina och Mattias och tjockade i sig en massa saker och såg film, jag klämde mig ner brevid Mattias och Hanna, Hanna var flummig och smittade av sig, jävla svin hon är ;) Hade trevligt, dom gick efter Victors roliga lek på datorn. Vi somnade nästan direkt. 

Tisdag: Syrran kom och hämtade mig, vi åkte hem, jag har tecknat och ordnat, skall snart packa för ytterligare två nätter i stan, onsdag och torsdag blir i stan, fredagen hänger på Frida!

Jag är glaaa tralala

Svar till hmm: Ja visst låter det som att Nate skulle vilja ha mig för att jag har skrivit så att det skall låta, kära hmm skaffa lite humor och förstå dig på Ironi! sen så är det ju så att jag inte tvivlar ett dugg på att Nate skulle falla pladask för mig ;)

Idag har det varit fadderläsning i skolan, alla ungar har sprungit kors och tvärs och vi har grillat marsmellows (stavn.?) jättemysigt! Jag gick hem vid två och då hade jag planer på att åka till stan men mamma hade redan hunnit iväg och kommit hem igen, så det blev lite småpyssel hemma istället! SKall måla lite med mina nya färger ikväll, det blir inte på papper utan på keramik den här gången! :) Skall bli intressant.

Imorgon skall jag till stan och träffa syster, länge sen! Sen skall jag umgås med Mattias, har inte träffat honom på länge så det ska bli mys, vi ses ju bara på helgerna nu när jag har praktik, men den är över imorgon, då börjar lovet, wiiie ;D
Sen blir det middag med Mattias alla vänner på lördag, jag ville egentligen inte vara med eftersom det är killarnas kväll men eftersom Frida ville med och att jag skulle vara med henne så ställer jag upp ;) det ska bli himla trevligt faktiskt, träffar ju inte dem killarna så ofta eftersom en annan madonna sätter sig i vägen, men tjii fick du för nu kan du inte göra någonting åt det HAHAHAHAHA ;D

Linnea Jacobsson bästibästen

Hejsan bloggen!
Trevligt att så många kommer tillbaka hit varje dag och läser om mig och mitt liv som är såå händelserikt ^^
Idag mår jag bättre och pallrade mig iväg till praktiken, vilket jag är glad att jag gjorde, det gick jättebra, var med på kören vilket är hur kul som helst! :) Saknar sången... Efter praktiken skyndade jag mig hem till familjen jacobsson för min Linnea är hemma :D:D så underbart kul att träffa henne, vi har varit ute och gått en hel del, sen drog vi hem till mig och pratade, vi har typ pratat oavbrutet sen vi träffades, helt sjukt :P Vi såg bland annat Top Model och har pratat om killar och tecknande, tjejer? Hell yeah :D

Nu har Linnea dragit hem för ett tag sen, jag har sett på Oc, nu skall jag se lite på Life of Ryan om jag hinner, sen blir det nagelmåleri och ducsh med lite spakänsla också, behöver lite uppmuntran, men bara att det är endast två dagar kvar på praktiken och sedan lov det gör mig superduperglaaa :D

Nej nu skall jag bokstavligen rulla in i tvrummet, chiao<3

Hälsodeklaration, nu får ni veta!

Hej jag har inte bloggat på tusen år känns det som men jag har haft en underbar helg i Visby utan en massa Itsaker :P
Har varit med älskling och några kära vänner i helgen, hur härligt som helst. Men jag har ju som vanligt lyckats med mindre roliga saker så som att få världens förkylning och att halka omkull och få en lätt hjärnskakning, ramlade framåt, ovanligt va? Så pannan är blå och svullen, ser ut som jag åkt på däng, haha, knät är även det blått och svullet, skall jag vara ärlig så ser det inte ens ut som ett knä, jag ramlade inte så illa ändå, men eftersom min kropp är så pass känslig nu så ser det ungefär ut som att jag blivit överkörd av någon stor monstermaskin, men jag mår bra, det ser bara äckligt ut! Idag är jag hemma pågrund av förkylningen, vet inte när jag åt klokt senast, det måste vara i fredags kväll, yes jag är hungrig!

Har pratat med min doktor nu, skall snart läggas in på dagvården för att prova ut medicin för reumatism, det blir svårt det där eftersom alla mediciner för den sjukdomen innehåller acitylsalisyrsyra (stavning?) och det tål inte jag, har varit nära att kvävas av det, jag svullnar upp i ansiktet och ser ut att komma från en annan planet, sen svullnar halsen upp och sen vet jag inte vad som händer, för i denna fas fick jag motverkande piller på sjukhuset, så jag läggs in, de stoppar i mig och ser om jag överlever, haha. Sen så fick jag också reda på en sak som skrämde upp mig, jag löper stor risk att få blodproppar eftersom mitt blod levrar sig lite väl mycket, så nu är jag off the pills tills jag får nya utan östrogen som inte är bra vid blodproppsrisk. Perfekt tajming att skaffa en bebbe :) Haha snacka om att bli ensamstående mamma, Mattias skulle springa för livet!
Nu skall jag ta en cancerpinne och sen nörda lite the sims, där kan jag ju ha hur många bebbar som helst :)
Sen väntar jag ju så klart på min lön, tror det kommer vara en fin lön den här månaden, tur för Mattias och alla andra som fyller år :) Har nämligen plockat ut min semesterersättning, så när alla skulder till mamma är avbetalade (hon betalade min mobil Nova) så säger jag haluuu shopping :D Vill ha tunikor och leggins!

7 månader idag

Hej bloggen!
Nu är jag hemma efter en snöig dag på praktiken, det har varit pulkaåkning mest hela dagen, superkul!
Vet inte om det var jag eller barnen som hade mest kul, haha.
Nu är jag som sagt hemma, skall snart slänga mig i soffan och glo lite på tv, förhoppningsvis kommer min älskling hem till mig ikväll eftersom vi firar sju månader idag :) :) Helt sjukt vad tiden går fort när man har det bra!
Vi firar det mer imorgon, men vill liksom ha honom här ändå! saknar honom så in i tusan!

I helgen kommer jag inte att blogga någonting för jag skall bo i stan utan tillgång till dator men vi ses antagligen på måndag :) Ha en bra helg på er alla, jag somnar snart, kanske tittar in senare :D

Jag skriker ut till hela världen, jag älskar Mattias Eklund

I två dagar nu har jag gått och tänkt på en enda sak, Mattias, har tänkt på hur stark min kärlek verkligen är till honom, på torsdag har vi varit tillsammans i sju månader och jag får aldrig nog av honom, han är ju bara för underbar! Går inte att förklara med ord hur mycket jag tycker om honom! Känns som att vi har ett riktigt bra förhållande också, vi behöver inte vara med varandra varenda lediga stund vi har utan vi är gärna med våra vänner också. Nej jag är helt enkelt lyckligt lottad. På fredag ska vi fira alla hjärtans dag och vår sjumånadersdag på samma gång. Jag ska låna min mormors lägenhet och har en massa planer :) Ska bli hur mysigt som helst.

Om jag inte hade Mattias så skulle jag ge dig en ärlig chans Nate!



tillbaka igen efter pausen

Hej bloggen, länge sen jag tittade in här nu men det har varit fullt upp och en dator har ju inte riktigt tillgänglig i min nuvarande livsstil, har bara flängt fram och tillbaka i två veckor nu känns det som, båda helgerna har bestått av alkohol och pinsamma händelser, men det har varit kul i alla fall :)
Idag har det varit en lååång kort dag, nej jag skrev inte fel, jag menar det, en lektion som var lång som bara den, var ute på fordon och kollade under huven, haha läskigt. Min dag är slut nu i alla fall, men just nu går jag i BF1, haha är med mina flickor just nu, haha. Känns lite konstigt och sitta och rabbla alla saker som jag gick igenom förra året. Coolt att jag kommer ihåg allt. Efter skolan blir det väl stan eller något, jag vet inte riktigt. Haha.

Puss så länge!

pengar


Så fin så fin, förlovningsring!

Hej bloggen, idag har jag haft praktik, morgonen började med en försovning så jag hade en kvart på mig att göra mig i ordning, jippie, som tur var så är barnen inte så krävande, haha. Stannade där längre idag, nio timmar typ, måste ju komma ifatt lite, har ju missat en hel del så nu skall jag fan i mig komma igen!
Så min dag har mest bestått av praktik, nu sitter jag här på internet och kollar runt på det mesta, drömmer om att vara miljonär och sådär, skall gå upp och räkna mina pengar i spörbössan sen, det är väl något på tusen i alla fall men ändå ganska lite, det försvinner fort.

Fick just reda på att jag tjänat ca 21000 sen i Maj förra året (jobbar helger på donken) och fick panik, jag har inte ett öre kvar och jag har inte köpt något nytt typ som mobil eller något för dom pengarna så vart i helvete är alla pengar? :O Jag har seriöst shoppat upp varenda öre typ, haha jag är hopplös, måste förändra mig nu alltså, nu i år är det resor och körkort som gäller, och Kevin fortsätter tjata om att jag ska komma upp, får väl ta och göra det i Mars kanske? Då har jag fått två löner till ^^

Jag vill helt plötsligt spara pengar


Älskar den här grisen, stoppar man in pengar i munnen på den så grymtar den sen sväljer den myntet, hur gulligt som helst, helt plötsligt så kanske det är kul att spara pengar :) Vill ha<3 Kolla på youtube, där ska det finnas film på när grisen matas med mynt!

Min vecka, inte så värst händelserik

Veckans planering:

Måndag (idag) : Skola med en lektion, trafikkunskap, sen samtal med Anna, shopping, chilling hemma.

Tisdag: Praktik hela dagen, skall försöka att vara där så länge som jag bara kan!

Onsdag: Praktik, stan på eftermiddagen (ledig eftermiddag om någon är sugen) Basket klockan sju, mattias sover över.

Torsdag: Praktik, klockan halv tre intervju i stan, jobb 17.00-20.00, sävefest? Vet inte om jag orkar!

Fredag: Eventuellt fest :)

Lördag: Mattiasmys? :)

Söndag: Plugg plugg plugg

Min nya vän

Nokia 7310 Supernova
Idag fick jag nog av min äckliga skitmobil (sony ericsson S500i) när till och med enterknappen slöt att fungera så jag kunde inte göra någonting, så efter samtal med Anna åkte jag och mamma till Elgiganten och köpte den här lilla älsklingen, den är supersöt, rosa såklart :) Jag trivs redan med henne. :) Köpte även ett 4 Mb minne så jag kan ha musik!
Det som är bra med mobilen är att displayn är en spegel, verkligen en tjejmobil :)

Snabbåterblick av en utmattande helg

Hej nu är jag tillbaka efter en datorlös helg!

Fredag: Jobbade, sedan kom nåra av tjejerna och hämtade mig, sen blev det hem till Freja för att festa, vi drack och hade det kul, sen drog vi bort på fotbollen, hela kvällen sprang man mellan södervärnshallen och lägenheten, hade askul, alla var så trevliga och jag minglade runt där, haha. Sen drog jag med Freja, Oskar och Mattias till donken runt halv tre, Freja drog hem och vi andra tre drog hem till Mattias, jag gick och la mig och dom börja spela, väldigt sent så kommer victor hem och börjar ha deeptalk med mig, eftersom han sagt att han inte ville att jag skulle vara med och på en filmkväll, han kände sig taskig och satt där och babblade en lång stund, innan hade han pratat med Mattias om det för han trode att jag sov men icke :P så jag sa att jag hört allt han skällt ut matte för. haha.

Lördag: Sov ganska länge, sen hände det inte så mycket mer på hela dagen, jag bakade semlor till oss alla: Mattias, Oskar, Victor, Malin och Cristine, vi mumsade tillsammans i köket, sen blev det pizza, jag och Cristine åkte iväg ihop. Runt halv tio på kvällen gick vi till Ica Maxi och köpte massa onyttigt, killarna fortsatte såklart att lana, klockan halv tolv drog jag och Malin på fest, den sög, så vi kolla fotboll, kul! Sen blev det i alla fall hem och käka pizza och sova runt tre.
Delade säng med alla killar, trångt och jävligt. Tyckte synd om Mattias, han klämdes in i väggen som fan!

Söndag: Jobbade 11-15.15, sen var jag lite med syster, vi tvättade bilen. Sen satte jag mig på donken för att vänta på freja, hon slutade vid kvart över sex, det var kaos där så jag hjälpte till. Sen drog vi två hem till Mattias och hämtade mina saker, sen gick vi hem till henne. Vi planerade en fest som vi kanske skall ha i helgen, skall skicka ut inbjudningarna nu, längtar<3<3 Men det blir bara för riktigt riktigt speciella människor och med det menar jag donken crew ;)

RSS 2.0