Jag tackar så mycket

Tack alla snälla som hjälpt mig med tips, jag har en hel del idéer nu och tävlingen startar antagligen på måndag, jag har för mycket att göra i helgen och nu är jag inte på stan så mycket, detta betyder att ni gärna får komma med fler tips!
Nu är mina höfter sådär lagom ömma så jag skall gå och lägga mig i soffan och glo på tv, förhoppningsvis kommer mamma hem med ostbågar och choklad till mig, sjukt sugen! Ikväll blir det till att ta det lugnt, men jag skall nog ändå sätta mig och sy en kjol, sugen på det!

Lägger upp bilder här i bloggen på min nya kjol sen såklart! :)

Planer på tävling



Hade tänkt att jag skulle plocka ihop en goodiebag och lotta ut här i bloggen, men skulle vilja ha lite tips på vad som skall finnas i den. Vad vill just du ha i din bag? :)


Vill leva tillsammans med alla dem här!


lite smått från forever.21




Hissa och Dissa med Annabell

Kände för att dela med mig av mina egna åsikter lite så därför slänger jag upp en hissa och dissa lista.

Hissa
Vännerna:
Jag kan aldrig hissa er nog, tack för att ni finns (ni vet vilka ni är) ni gör alltid dagarna ljusare än vad dom är!

Utlandsresor:
Vem kom på idén med utlandsresor? Jag skulle i alla fall vilja tacka den personen, helt underbart att man bara kan sätta sig på ett plan och komma till värmen, dessutom finns det en hel del billiga resor, vad sägs som att dra nu på direkten?

Jobbet:
Jag jobbar på Mcdonalds, och många snackar skit om detta jobb, att det är dåligt betalt, dåliga förhållanden och bla bla bla, för mig stämmer inget av det, jag älskar mitt jobb och är glad för att vara där igen efter en lång rullstolsfärd, vi har så himla kul, jag litar verkligen på min Mcdonaldsfamilj!


Dissa:

Vikthetsen:
 Är så grymt trött på denna vikthets som strömmar runt i bloggarna just nu, en del tycker att man skall vara smal andra tycker det är mycket snyggare att vara mullig, kan inte alla bara shut the fuck up och vara nöjda över sig själva? Den är så sjukt många som inte har något självförtroende som läser dessa bloggar och vad tror ni kommer hända med dem? De vet ju inte alls vad de ska ta sig till, tjock eller smal, det är frågan. Till och med jag som är världens bitch börjar ju fundera på vad jag är och om det duger. Well well, jag tycker att vi alla skiter i det här, vi tar på oss våra bikinis och springer runt hur stolta som helst tycker jag (vänta dock till lite varmare gradantal)

Vädret:
Nu är jag så sjukt trött på vädret också, eller jag har varit det ett tag, men nu vill jag verkligen ha vår, jag vill kunna strutta runt i sköna ballerinaskor och min nya ursnygga jeansjacka, sen vill jag ha dem där tokiga känslorna som man bara känner på våren, och i vår blir de känslorna med pojken :) Förra våren var jag ensam med dem känslorna, nu får jag dela dem med en underbar kille, så snälla våren kom nu, visst du har redan börjat visa dig i rabatterna men snälla skynda liite mer!

Tristess:
Här sitter man hemma och gör ingenting, har blivit beordrad att inte göra någonting eftersom jag precis fått en kortisoninjektion i höfterna, så jag får inte röra mig så mycket, men det är så svårt!!! Vad gör man när man inte får göra vad man vill?


A not so good morning

Hejsan!
Är hemma idag igen eftersom jag har så sjukt ont och jag ville inte ta rullstolen till praktiken för jag orkar helt enkelt inte tackla alla frågor just nu och jag känner på mig att det kommer att vara en hel del frågor, så då tänkte jag att jag kunde åka till skolan istället och vara med ettorna så att jag i alla fall får närvaro men de slutar precis när jag kommer in typ, suck. Så det blir väl en hemmadag idag, men grejen är den att jag glömt bort hur man bara sitter ner och inte gör någonting, jag kan inte sånt, så fort jag sätter mig ner kommer jag på tusen saker att göra, jobbigt läge!
Nej nu skall jag messa min Elin och se vad hon har för sig.

Pusss

Min dag är fullbokad!

Hejsan!
Orkade inte skriva igår för jag var ganska död!
Men min operation gick bra, nu har jag jätteont men det skall tydligen bli bra imorgon :) Så det hoppas jag på.
Idag har jag massor att göra men jag måste ta det lugnt men jag gör allt ändå bara i lite lugnare tempo, håller på att rensa ut allt jag äger, igår började jag med allt smink så det försvann rätt mycket, skönt! Sen blev det till att tvätta allt som blev kvar, tvättade min rougeborste och fy fan vad äckligt det var :S helt svart typ!
Sen fortsatte jag med mitt rum, rensade smycken, papper och kläder, nu har jag en tre garderober kvar som skall göras, suck ^^ Sen får syster komma hem och kolla igenom vad hon skall ha! Mycket är ju redan hos henne men det har hon bara fått låna, just nu är mitt rum fullt av kassar med saker som skall slängas, saker som inte är mina och som skall lämnas tillbaka till dess rätte ägare, ja det ser ganska förjävligt ut. haha!
Ikväll blir det även lite hemmaspa och planering av Mattias present, det kommer nog bli bra, Dennis godkände den i alla fall! Längtar till helgen<3

a painless day

Hej bloggen!
Hade det varit en vanlig kväll hade jag suttit här och målat naglarna och planerat morgondagen, men hela morgondagen är så gott som planerad och jag får inte ha nagellack imorgon, jag skall nämligen sövas och då ska de ha någon konstig sak på mitt finger så då går dä ju int! Suck, jag känner mig naken utan nagellack, det kommer nog bli min sysselsättning imorgon efter operationen! :)
Helgen har varit fullspäckad, går att kolla bilder på Facebook!
Har jobbat idag och gud vad kul det var, jag fick äntligen jobba, har inte gjort det sen 13 dec. Var lite ringrostig men jag kom igång ganska fort :) Nu skall jag in och prata med chefen om lite ekonomisaker sen är jag nöjd till tusen!

Imorgon fyller bästaste Kev år, det får man inte glömma<3 Arton år, jag firar dig med en shot kan jang, promisse!

Den här veckan blir nog lugn ända fram till helgen, på fredag är det först praktik, sen jobb och efter det bär det nog av till Freja på lite inflyttningsfest, alla jag vill skall dit skall dit så det kommer bli riktigt kul och sen vet man ju inte hur galet det blir ;) Frejas möbler kommer på torsdag så då skall hennes lägehet fixas, jag har ju som sagt lovat att hjälpa till, sen blir det till att sätta sig och tråckla ihop gardinerna! nej nu blinkar Mattias där nere så nu skall jag lägga all energi på honom en stund :) sen tvmys!

pussar

Första praktikdagen

Hej bloggen!
Jag är så trött i huvet så jag spyr  på alla ljud omkring mig, har haft min första praktikdag idag och det var hur kul som helst att komma tillbaka till mina barn :) Dom har växt, och dom kommer ihåg mig :D
Nu är jag helt slut med en dag tillsammans med dem, på vägen hem ringde jag Elin, stackarn ligger ännu sjuk :( men hon får fan inte vara det på fredag för då vankas det party! Vi pratade om ditten och datten sen lade vi på för att jag skulle hoppa in i ducshen, så nu är jag nyducshad, avsminkad, och redo inför morgondagen, har plockat fram kläder och så!
Nu ska jag gå upp på rummet och teckna lite och se på Gossip Girl :)
Men först en titt på bubbleroom!

Pussen

Min dag var som en annan måndag

hej nu är det snart ett helt dygn sen jag skrev i bloggen, dåligt dåligt, men dagen har varit helt fullbokad.
Har varit vid tandläkaren, vid Anna, tagit spruta, shoppat med mamma - det blev ett par ljusa jeansleggins från Vila selected, helt underbart fina, jag och Malin har drömt om dem så nu besannade jag den för min egen del! det blev också en jättesöt kofta beigebrun typ och så blev det en svart bh, fanns bara två i hela butiken i min storlek, suck, kan man ha mer otur? Sen blev det en kavaj på secondhand, size större som jag skall ha som vårjacka, den kommer bli assnygga med ett par helt nya converce som jag skall köpa närmare sommaren då det börjar bli torrt på marken!

Efter en statstripp med mamma och en ajajspruta hos Allvarsson där doktorn sa att jag va "heelfräään" haha hon är ju bara för grym hon ;) aja efter det så drog jag hem till Frejas nya lägenhet och shit vad fin den var, jag fick såklart en hel del massa ideer så jag skall dit nästa vecka när alla möbler kommer och inreda tillsammans med Freja, hon har överlåtit det hela åt mig, så man kan säga att det är hennes cash och min smak, det kan nog bli bra. Vi ska gå och köpa något fint tyg så att jag kan sy gardinerna! Sen skall jag proppa på henne massa fina ljus och sånt.
I helgen blir det nog tjejkväll där, dock utan möbler haha. Och jag har fått mitt eget sovrum också, i garderoben :D Den var ganska stor, provlåg i den, det funkar ;) Sen skall Freja ha inflyttningsfest och då skall jag skriva en önskelista åt henne på saker hon behöver, vi kanske skall börja med att skriva smörknivar? just nu använder hon en träslev för att bre sina mackor. Tove var också där, så vi tre gick ner till donken och åt glass, Liam och Eve kom också dit. Liam och jag satt och log åt varandra och pratade gurgelspråk, jag fick barnavilja igen, skulle så gärna vilja ha en bäbba, men Mattias sa nej senast i lördags så nää :P Men jag får låna Liam lite :) Efter det åkte de hem och jag och Freja var ensama, vi gick en sväng på stan, träffade Malin och Amanda och snacka lite med dem :) <3

Ikväll skall jag påbörja min nya kjol, tvätta löshåret, se första säsongen av Gossip Girl och somna in tidigt!
Imorgon är det första dagen på praktiken, längtar<3
Puss på er så länge!

Allt jag skriver kommer fram till Mattias utan att han behöver läsa det

Hej bloggen!
Dåligt med bloggande idag, jag vet, men jag har ju myst med min pojke hela dagen och då hinner man ju inte blogga :)
Igår var vi och såg bio, Tim och Josse var också där så vi samtalade lite med dem, sen var det dags för filmen dåra.. ja den var asbra tyckte jag, lite för lång bara, vi såg den där med Benjamin, babisen som föds gammal och blir yngre och yngre, den med Brad Pitt, höll ju på att få spader när man var så där ung och snygg och hade skinnpaja och pilotbrillor, uff. Stackars Mattias som fick sitta brevid när jag smälte av att se någon annan :P
Efter det gick vi hemåt, pratade och hade oss, sen såg vi en skräckis som mattias var dum nog att somna till, och jag som älskar skräckfilmer tyckte att den var asläskig och började nästan att gråta, så jag väckte Mattias och grät och gnällde över att han hade somnat, haha, sen somnade jag i alla fall i hans armar, i natt har jag väckts av att Mattias bett mig att ge honom mer plats, haha vad dum jag är!

Idag har vi bara slappat, ätit god mat och efterrätt med Cristine och Malin, vi var ute på balkongen med Lilly i koppel fast hon tyckte det var för kallt så hon gick in ganska fort, men nu fick hon i alla fall prova på att vara ute och gå i koppel med oss :)
Nu skall jag sminka av mig, sedan sätta mig i solariet en stund, sen skall jag även rensa mina kläder och lägga ut lite småsaker på bubbelroom och se om någon är intresserad.
Imorgon blir det skolan med Jennie, har bara en lektion och den är med henne, sen skall jag ta spruta, prata med Anna, till tandläkaren och lite sånt småfix.

Just det, blev medbjuden på någon sånt där filmmaraton med bara barnfilmer, Mattias och hans vänner ska ha det, men jag vet inte jag nej... inte direkt så att jag känner mig välkommen i det lilla gänget om man säger så, man har ju blivit tillfrågad att komma senare förut. Nej så det känns lite knäppt måste jag ta och säga, varför skall jag vara med liksom? Men barnfilmsmaraton lät kul, tjejer vad säger ni? :) Elin jag behöver din åsikt i denna fråga (som i alla andra frågor) så du måste vara frisk imorgon, annars funderar jag starkt på att... hmm tappa dig på blod? ;)

Ha en bra kväll alla bloggläsare :)

hemma hos Mattias :)

Så nu några timmar senare är bilderna uppe på Facebook, jag sitter hemma hos Mattias och lyssnar Snook, kan ju inte låta bli att tänka på Martina och Malta när det är snook som man lyssnar på, haha. Snart kommer ABBA och då tänker jag på Mandie istället.
Ikväll blir det bio med Mattias, ser ut som att vi kommer gå själva som det ser ut nu, mysigt :) Vi skall äta någonting också antagligen, vi skulle laga middag men äh :P Nej nu skall jag ta mig en cigg, har bara rökt några bloss idag faktiskt, men det beror på att jag suttit framför datorn hela dagen så jag är inte så duktig som det låter.

Nästa helg är det fan dags för alla att vara friska för då¨måste vi väl ändå ta och inviga Frejas nya lägenhet?? ;)
På måndag blir det en kort skoldag med Jennie sen är det praktik i fem veckor igen, alltså kommer mitt liv bli så där lagom intressant igen, men jag kommer blogga ändå jag ;)

Vaken

Hej bloggen! :)
Tänkte säga god morgon men det är inte morgon längre :P
Ikväll ska jag in till stan, eller så fort som möjligt, skall laga mat med Mattias, vet inte vad vi ska laga men något gott hoppas jag :) Sen hoppas jag på att vi går och ser en film på bio, han tycker att bio är överskattat men jag tycker det är mysigt, och vi har ju faktiskt ett halvår att fira! :) Min Tissepisse och jag!
Nu skall jag lägga in alla bilder på Facebook så att Elin inte mördar mig.

Jag skall ha :)


Its my favoriteday today, frrriday

God morgon bloggen, här sitter jag nu i skolan, allmänt trött och seg men ändå på bra humör, vaknade upp med älsklingen brevid mig, skulle egentligen ha sovit hos Amanda och Malin men det blev hos Mattias, igår kväll var vi hemma hos Filip och sjöng singstar med honom och Elinor, jag hade ingen röst när jag gick och jag har ännu mindre röst nu, bhuhuu.
Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, skall till mormor men annars är det chill som gäller, det är fest i Fole igen men jag orkar nog inte gå dit om jag skall vara ärlig, vi gick ju ut ganska hårt förra helgen Amanda, Jennie, Sofie, Freja och jag. Idag flyttar Freja in i sin lägenhet, skall bli kul att komma och hälsa på henne i hennes egna hem :) Tjejkväll varje kväll!

Nu har jag engelska så jag skall läsa i min bok, men skall även skriva lite mer på min samhällskunskap som ska vara inne idag, det blir nog jättebra till slut.
Ikväll måste jag lägga in alla bilder på Facebook innan jag blir mördad av typ... Alla.

Pusshejs

Drömmmmmm


Nu hade jag mer tid

sorry för ett så kort och tråkigt inlägg innan men jag blev helt distraherad av alla val jag måste göra, det är dags att välja individuellt val inför trean och det är ett ganska stort beslut, jag tror jag kommer vara lite lat och vlja något som jag vet att jag är bra på men jag är bra sugen på bild eller syslöjd, ska bara prata med någon som har syslöjd först så jag vet vad det är för krav ^^
Idag har vi bestämt att vi ska plugga efter skolan, Amanda jag och Malin, Elinor skulle nog plugga hemma, samma med Pussy och Jennie är ännu allas vår sjukling. Ikväll blir det kanske filmkväll hos Elinor med en massa folk, får se om jag orkar bara, är ju faktiskt inte riktigt frisk. 

Igår kväll sov jag hemma hos Emelie och Martin, Emelie och jag gick ut och gick 6000 steg, kollade på miljonvillor och drömde oss bort till rikedomar, det var riktigt skönt att vara ute och gå, men det känns i mina leder idag, men det var det värt, vi såg på Top Model och gick och la oss tidigt, jag läste min bok och somnade sött i soffan, hihi.

Nej nu är det samhällskunskap som gäller, och saknaden till Mattias är stor.

Amanda och Malin hälsar att dom är bäst, själv får du tycka vad du vill, bara du tycker att dom är BÄST!

snabbis

Hejsan bloggen!
Kom just till skolan efter att ha varit hos doktorn, suck vad jobbigt det var.
Nu kommer Åke och vi ska göra massa val.

puss

mobillek

  • jag älskar -  Daniel Carlberg
  • jag har haft sex med - Elona Steiner
  • jag har ljugit för - Emma Hård
  • jag har strippat för - Fia
  • jag har blottat mig inför - Hanna Klingvall
  • jag vill bli tillsammans med - Kikki Johansson
  • tog oskulden - Linnea Jacobsson
  • jag har bjudit på middag - Martin Ekström
  • dansat med - Mia HG
  • hånglat med - Oskar Eriksson
  • velat knuffa utför ett stup - Ronja i klassen
  • varit kär i - Tina
  • jag har slagit - Annika Barett
  • festat tillsammans med - DonkenLinnea Ansin
  • vill gifta mig med - Emma Leino
  • vill duscha tillsammans med - Johanna Cristensen
  • min kk - Lina Adman
  • min partyprinsessa - Mormor
  • min älskling - Robin Nilsson
  • vill ha barn tillsammans med - Andreas Östman

  • Utkast: Hej bloggen! ...

    Hej bloggen!
    Sitter i skolan nu med min egna dator :D Den är asbra, jag fick en ny dator och inte en gammal, visst den är inte supersnabb men den funkar finfint :) Har egentligen idrott nu men eftersom jag inte kan vara med så är det meningen att jag skall sitta och plugga, idrott egentligen men jag har pluggat svenska, är klar med mitt referat, och nu skall jag skriva klart min samhällsuppsats så att jag blir av med det innan APU:n, vill bli klar med allt innan APU:n så att jag kanske orkar med matten samtidigt som APU:n :)

    Nej nu måste jag tillbaka till idrotten och berätta vad jag gjort ^^

    Saknar alla.

    Shaa!
    Jag är döende, ja det är så sjukt synd om mig, jag ligger och svättas som en gris och yrar, sover för det mesta, febern är sjukt jobbig, men jag har faktiskt längtat efter att få vara riktigt sjuk, det påminner lite om när man var liten, nu måste ju mamma ta hand om stackars mig igen ^^
    Imorgon får vi se om jag går hela dagen i skolan eller om det bara blir sista timmen då jag har engelska redovisning, vill gå hela dagen men vet i fan om jag orkar det.
    Har så mycket att göra just nu, jag hinner verkligen inte med att vara sjuk!

    Igår fyllde Linda Frisk 18 år, grattis gumman :) Hoppas mitt sms kom fram!
    Igår firade jag och Mattias ett halvår, vi fick i alla fall vakna upp tillsammans, vi får fira i helgen! :)
    Imorgon fyller min Idasvida 18 år :D:D <3

    Nej nu skall jag fortsätta att plugga (vill inte komma efter)
    På torsdag är det en jobbig dag.. Elin I have to talk with you!!!

    Jo just det, jag har börjat nu, nedtrappningen på rökningen, har satt upp regler och belöningar om jag klarar mina mål, har bara rökt några bloss på två dagar, Elin slöt ju direkt men det pallar inte jag, får hjärtklappning bara jag tänker på det, hon är så mycket duktigare än jag.. jag är röksugen exakt hela tiden. Men jag kommer nog för all framtid att vara en sommarrökare, det kan jag inte sluta att vara. Haha huu min andra dag med nedtrappning och jag börjar ge upp. Good luck chuck.
    Tjosanhejsan!

    ännu at Elins

    God morgon bloggen :)
    Sitter hemma i Elins varma säng nu och mår skit, ucsh vilken förkylning jag dragit på mig, men det har jag inte tid med så det skiter jag i just nu, idag är det bara chillingdilling hos Elin som gäller, men sen skall jag in till stan för det är basket ikväll och det vill man ju inte missa, det är match mot brahe, good luck! Sen blir det nog så att älsklingen kommer hem till mig, Elin är kär i mitt förhållande med Mattias, lite kul, hon är mer exalterad över hans sms än vad jag är, men det är nog bara för jag är så dum i huvet så jag inte kan uppskatta såna saker, haha jag är ju bara så trött ^^ Elin ville ha samtal ikväll när vi skulle sova, hmm det vill INTE jag, så jag sa åt henne att läsa och hålla käften, då somnade hon, hah. Sen blev det till att ligga och knuffa undan henne hela natten (jag är inte Dennis nej!) Imorse måste vi ha sett väldigt roliga ut, ingen av oss orkade prata med varandra men vi var ändå glada av att vakna upp och se varandra så vi började låta som marssvin, haha askul. Jag minns det väldigt väl men inte Elin såklart.

    Nu är det Lets Dance repris


    Utkast: 1. är ...

    1. är du kär? - Mycket
    2. har du snusat? - ja
    3. har du fimpat en cigg på nån annan? - haha aa
    4. har du legat i sängen brevid en kille? - mmm
    5. har du blivit dumpad? - japp
    6. har du blivit slagen allvarligt? - nejdå
    7. tar du droger? Nej
    9. har du pussat en tjej? - aa
    10. hatar du någon? - japp
    11. älskar du någon? - många
    12. har några av dina vänner svikit dig? ´många av dem
    13. har du djur? - kissekatt
    14. har du legat brevid en tjej i sängen? - aa
    15. hatar du dig själv? - nej
    16. gillar du orange? - jaa
    17. har du haft/har oskyddat sex? - yes
    18. har du nån sjukdom? - japp
    19. har du skämt ut dej för den du gillar? - haha aa
    20. har du en gris? - nej?
    21. har du en plattång? - japp totalt onödigt bara ^^
    22. har du en bror? - nej bara låtsas
    23. har du sjukt bra humor? - enligt andra nej, enligt mig ja
    24. är du brunett? - nepp
    25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - nej
    27. har du en hund? - nej
    28. har du skilda föräldrar? - nej
    29. har du gått på simskola? - ja
    30. har du sagt bög till en kille? - möjligtvis
    31. har du sagt fitta till en tjej? - haha aa
    32. har du fuskat? - mm :(
    33. har du en teve på ditt rum? - aa
    34. har du facebook? - klart :)
    35. har du MSN? aa
    36. har du en syster? -den bästa
    37. har du bruna ögon? - ibland
    38. gillar du att fota? - japp
    39. har du sett dig själv brinna? - nej
    40. hjälper du dina vänner? - ja
    41. gillar du tacos? - aa
    42. tycker du att du är snäll? nej elak
    43. har du dansat? - aa
    44. har du spelat fotboll? - mm
    45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - ja det tror jag, eller hoppas
    46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej?
    47. har du ätit sniglar? - nope
    48. äger du en locktång? - jaa
    49. gillar du att tugga tuggummi? - ibland
    50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - mm ^^
    51. gillar du choklad - nej älskar
    52. hatar du falska vänner? Vänner är inte falska, för falska människor är inte falska
    53. gillar du räkna matte? - hell no
    54. älskar du någon nu? - Ja varje sekund
    55: har du gråtit inför en vän? - japp
    56. kan du sjunga? - lite ^^
    57. har du sett nån dö? - nej
    58. säger du vad du vill? - ja alltid
    59. hur många år är du? - 17
    60. vad är ditt hela namn? Anna Elina Jane Olsson
    61. kan du tala spanska? lite
    62. är du kortare än 1.60? - nej
    63. älskar du sommaren? - KLART!
    64. älskar du vintern? - bara jul, födelsedag, staffan och nyår
    65. har du mer än 6 par skor? - ja massa mer
    66. brukar du sjunga när du är i duschen? - jaa
    67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - hehe aa
    68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - aa :)
    69. gillar du att städa? - ibland
    70. gillar du att sova länge? aa
    71. har du vart med om en olycka? - japp
    72. är du förvirrad? - nej
    73. har du mer än 6 par byxor? - ja
    74. har du förlorat en vän? - yes nyligen
    75. gillar du att shoppa? - älskar
    76. har du varit i paris? - nej
    77. gillar du spindlar? - nono
    78. klarar du dej själv? - ja det tycker jag
    79. har du lagat mat? - ja
    80. är du klantig? - nej inte så värst
    81. har du foppatoffler? - nej, aldrig livet
    82. har du mer än 20 låtar på din data? - ja
    83. sminkar du dej innan skolan? - ja oftast
    84. har du träffat en kändis? - jao
    85. har du mer än 7 par nagelack? - sju olika rosa t.ex
    86. har du busringt? - ja
    87. har du skällt på din bror? - vilken bror`?
    88. har du en vän som skiter i dig? - nej sånna kastar jag bort
    89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja
    90. sover du med nått gosedjur? - mm min hund Dino :)
    91. har du åkt nånstans utan att du får? - japp
    92. vill du bara bort ibland? - allt för ofta
    93. har du tältat? - ja
    94. har du brännt dig? - mm
    95. har du lekt med levande ljus ? - ja gjort stearingubbar och sånt :)
    96. har du lekt anden i glaset? - yes
    97. skäms du ibland? - oftast inte
    98. bor du i skåne? - nej
    99. gillar du hip hop/rap musik? - Aa :)
    100. är du på sista frågan nu? Nej...?

    Kul att jämföra med Elins lista :P

    at Elins

    hej bloggen!

    Nu sitter jag hemma hos Elin, har just lagat hennes fönster efter att det gick upp med en läskig vindpust, vi har käkat god mat, chips och dip och glass också, vi har sett film och nu ska vi väl se en till film, nu försöker Elin laga någonting men det går inte så bra, det är jag som är byggare Bob :D
    Nej nu skall jag tvinga med Elin ut och röka, känns surt att hon slutat men hon gillar och titta på, hon blir äcklad och peppad av det.

    Igår var en kul kväll, alla bilder kommer in imorgon på face!

    Halkan är här för att stanna

    Idag såg jag en retarded person ramla omkull (och jag menar inte Jennie för det missade jag) han går på Desideria, han fick ont i rumpan, man får inte skratta jag vet, men det gjorde jag ändå.

    Mvg - stolt*

    Hejsvejs!
    Nu är det lunch sitter här i datorsalen igen med Amanda och Jennie, har just berättat min och Mattias kärlekshistoria, hihi blir ju helt fnittrig när jag tänker på min första kyss :)
    Snart är det dags för lektion, förberedelser inför praktiken, hoppas på att hinna färdigt i tid så att jag kan skriva på svenskan så jag kan lämna in den sen! Fick i alla fall mvg på bokreccensionen, yeey :D Ännu mer värt att festa ikväll när man har något att fira, vi drar hem till Sofie innan sen blir det nog sovaöver party hemma hos mig med Jennie och Amanda!

    Jakten fortsätter, med eller utan Jennie

    Vem skulle bli sjuk den här gången då? Joo jag, nu är det min tur för feber och ont i halsen, men det skiter jag i, för ikväll är det fest :) Hoppas det blir drag, om det inte blir det så får vi väl dra hem till mig och fortsätta festandet där.
    Idag var det engelska på morgonen och vi skulle skriva lite kort om en bok, gick på fem röda, sen blev det att gå hit till datorsalen med Amanda, här fanns Elinor som blivit bästis med tönten i klassen, nöörd. Jennie har blivit kidnappad av våran lärare vi fruktar det värsta tänkbara just nu, nej nu blir det caffis och jakt på en artonåring!

    Pussi

    Jag tänker ofta på er där borta i Gimo




    Josefins nytterier

    Hejhej!
    Nu bloggar jag igen, utan något att skriva, kul va? hehe nehe tror icke det.
    Josefin försöker bli nyttig så hon går runt och äter frukt hela tiden samtidigt som hon suktar efter dessan, duktig flicka!
    Själv håller mina knän på att lägga av och jag känner att jag inte orkar mer, fick just reda på att jag skall ha den där jävla redovisningen i engelska om ett engelskaspråkigt land, vi trodde ju att vi skulle slippa den där, men nu har Amanda och jag bestämt att vi skall satsa ordentligt på den, vi får se, skall plugga på måndag men jag börjar nog lite innan för den ska bli bra!

    Nu skall jag återgå till mitt pluggande i Samhällskunskap A, det går bra, snart klar.
    Bra jobbat Jennie föresten, andra dagen i vår klass och du är inte här ^^
    Imorgon blir det i alla fall partaj!

    taggad

    Håller på att planera festen nu, kommer gå på typ tusen spänn men det får gå, skall gå igenom gästlistan nu tillsammans med klasskompisarna, är taggad till tusen :)

    Hissa och Dissa

    Hissa:
    Min nyfunna energi -
    Helt sjukt att jag är så pigg som jag faktiskt är, jag sprudlar av energi och glädje, jag hälsar det nya ljuset välkommen, jag tar tag i saker direkt och vill fylla mina dagar så mycket som möjligt, detta humör brukar komma i Mars men det är redan här, tack tack :)
    Elin Hansson - Jag kan aldrig hissa denna tjej tillräckligt, hon är ju min allra bästa vän och finns för mig i alla lägen, just nu vill jag hissa henne extra mycket eftersom även hon sprudlar av energi och välmående.
    BF2a - Min kära klass, nu är vi tillsammans igen och jag stormtrivs nu, förut kände ja mig inte alls hemma i klassen men nu är det sååå sååå mycket bättre, vi skrattar och har kul, det spelar ingen roll att lektionerna är tråkiga när vi har varandra.
    skolan - Tack för lite organiserad vardag igen!

    Dissa
    Halkan -
    Jag är seriöst livrädd för att halka omkull, det kommer att ske det är bara frågan om när
    tjocka kläder - Jag vill ha jeansjacka nu, bort med alla dunbollar
    pengabrist - Nu när festen är på G och det kommer gå på några hundra skulle lite extra pengar sitta fint
    gloapor - Som rullstolsbunden kan jag härmed meddela att folk glor som bara den, suck!

    det rosa diademet är en favvo




    snabb bloggning i skolan

    Hejsan bloggen!
    Sitter i skolan nu, har en lång lektion i karaktär, fick en dator för att jag är så svag i mina leder och självklart utnyttjar jag det till att uppdatera lite här i bloggen, känner att jag är på G med det nu, kommer att blogga en hel del nu framöver då jag skall få en aldeles egen dator i skolan :) Jag hänger ju med på lektionerna ändå!
    Idag är det lång dag i skolan, utan rullstol, kände för att försöka mig på att vara utan den idag, trots att det gör lite ont.

    Imorgon hoppas jag på fest, hoppas på en mysig helg över huvud taget, tänkte kidnappa Elin, vad tycker du??

    Nu skall jag drömma om lite kläder tänkte jag!

    pussen

    Asgarv!

    Just det glömde ju att berätta, det var så himla kul idag när vi stod och väntade på att maten skulle öppna, eftersom det är snö ute blir det oftast halt inne i korridoren precis där i svängen när man kommer in, svårt att förklara men säveelever borde fatta ^^ I alla fall, idag var det extra halt och varannan människa som gick in där höll på att trilla omkull, vissa gjorde det också, det var askul, vi satt där och nästan grät av skratt, jag filmade till och med lite hihi, Seriöst jag skulle ha kunnat sitta där hela dagen och kolla, jag har inte skrattat så mycket på länge, jag fick ont i magen. Jag tror verkligen på det där men att skadeglädje är den enda sanna glädjen, Stackars Molle och alla andra...

    Mina bitches och jag

    Idag vart det en kort dag i skolan, orkade inte vara kvar så jag drog ner på stan istället med tjejerna, bra start va?
    På stan blev det till att shoppa en massa fina saker :) Skall ha lite nytt på mig imorgon, har redan valt, supernöjd!
    Var och fikade med Elin också, Freja den jäveln dissade oss och Sofie gav vi upp hoppet på ganska fort... Julialover där ;) Elin det mongot har bokat sin resa till Kap Verde nu och jag åker inte med, har helt enkelt inte råd + att det kanske blir Israel då. Men i slutet av sommaren blir det antagligen Turkiet med tjejerna, kanske det blir några boys också? :) Skulle vilja på en varm strand med min älskling också, tillsammans med tjejerna dåra och en rosa drink och en jättestor cool solhatt och bigbrillzers.. hmm måste jag vakna ur den drömmen? Jag skulle vilja åka i augusti innan skolan börjar, så är man uppvilad och fresh tills skolan börjar och jag börjar klass 3, hehe ;)
    Så nu har jag bestämt det tjejer, vi SKA åka till Turkiet i sommar, jag är ju nästan arton i alla fall... jag tar hand om er, den som vill åka med får... eller inte vem som helst, ställ dig på väntekö för att få gå igenom våran kontroll ;) Vi har egen tull vetteni!

    Nu har jag precis tagit en lång varm ducsh, haft lite hemmaspa, känner mig så fresh just nu, skall skriva ut lite fakta till Samhällskunskapen och skriva den så jag har det överstökat, då kan jag bara sitta och slappa på lektionerna och i vissa fall få sovmorgon? ^^ Sen svenskan också.. blää, bit ihop.
    Något kul jag skall göra är i alla fall upsatsen om kost, det är intressant och veta hur jävla dålig min kost är :D:D
    Nej nu ropar mami "SKA VI ÄTA ELLER?" "Sure why naat?"

    Märker ni vilket bra humör jag är på? :)
    En dag med tjejerna, massa shopping (väska, kofta, linnen, tröja) skönaste ducshen ever, drömmar om turkland, det kan bara resultera i ett gott humör. Men snälla alla som glor på mig, sluta snälla snälla, annars blir det snart synd om er för Elin håller på att sluta röka och är extra känslig och Sofie hon är bara allmänt lack på alla som fick nya ögon i julklapp och inte lärt sig att använda dem klokt, och Freja henne kan man inte lite på hon bangar verkligen inte för att få lite rättvisa här i världen, så vem vet snart sitter du också i rullstol.. och då är det vi som glor på.... DIG ;)

    Första tidiga morgonen på ett HELT ÅR

    God morgon bloggen!
    Nu är jag i skolan igen, känns lite konstigt att sitta här, kan väl säga att jag föredragit sängen istället, men ibland får man ju helt enkelt inte välja, som tur var så har jag en kort dag framför mig och sen vill jag hem! Men det får vi se hur det blir med den saken, jag och bussar går inte så bra just nu när det gäller rullstolen, får väl ringa mami och se vad hon säger, har bara en lektion idag om man räknar bort idrotten och det tror jag att jag gör!

    Idag är dag tolv av bombningen i Gaza och jag hoppas att de får igenom vapenvilan så att jag kan åka till Israel snart, jävla folk, vad löser dem med det här egentligen? INGENTING. de bara bombar sönder allting och dödar massor av folk, blä för det. Roshayin ligger ganska nära Gaza ändå så det är lite riskfyllt att åka dit, suck. Men jag hoppas :)

    Nu skall jag plugga lite svenska ^^

    Shululu

    skor inför våren!




    Snart kanske det bär av igen!

    Om syrien inte börjar lägga sig i bombningarna i Gaza så kanske jag åker till Israel i februari för att fira min mosters 40års-dag och då får jag träffa mina söta kusiner som jag saknar så mycket, det är snart två år sedan jag såg dem nu, helt sjukt vad tiden går fort, verkligen helt sjukt...
    None
    Jag och mamma vid klagomuren i Jerusalem, hur kallt som helst, men en häftig upplevelse, vi fick gå fram och be på kvinnosidan, ganska läskigt eftersom det finns en massa regler på vad man får och inte får göra, man får tillexempel inte vända ryggen åt muren förens man kommit utanför en viss gräns, killarna måste ha en sånn där fånig hatt på huvudet som judar har, även fast man inte är jude själv, sen alla dessa tiggare som står utanför. huu.
    I muren sitter massa små papperslappar som folk stoppat in, på dessa står deras önskningar och böner nedskrivna, de sitter där tills de blåser bort eller tills någon girig jävel kommer och sliter bort den för att få plats med sin egen.
    Jag vet exakt vad jag skall skriva på min lapp :)

    Jag är räddad!

    Äntligen!
    Nu har Gina Tricot äntligen öppnat nätbutik och vad gör jag?
    Jo jag sitter som fastlimmad vid skärmen och kollar in allt jag vill ha såklart.
    tack gina för att ni är så snygga och prisvärda.
    Synd ÄR : Att nu kommer alla på gotland gå runt i samma kläder, suck!

    Drömmer lite smått!

    http://chicy.se/
    ASOS Coloured Patent Skinny Bow Belthttp://asos.com/ ASOS Patent Bow Belt


    http://nelly.com

    Välkommen till min nya blogg.!

    Nu var jag helt plötsligt trött på alla gamla inlägg och bestämde mig för att gå vidare och radera ALLT!
    Och kanske skall jag bli bättre på att blogga nu??;)
    Jag suger ju på det!

    Så välkommen till min nya blogg! Ut med allt det gamla och in med det nya, nytt år = rensning av bloggen!


    Nu är det nytt år och jag skall avsluta tvåan på gymnasiet, fylla 18 år, åka utomlands två gånger (förhoppningsvis) tjäna ihop massor av pengar till körkortet, skaffa en kattunge eller en hundvalp har inte bestämt mig! Höja mina betyg, sluta tänka på min vikt, bli mer hälsosam, spara ALLA mina pengar jag tjänar, bli bättre på att blogga SÅKLART! Sen skall jag ta bättre vara på mina kära vänner, min familj och min älskade pojkvän! :)

    RSS 2.0