pengar


Så fin så fin, förlovningsring!

Hej bloggen, idag har jag haft praktik, morgonen började med en försovning så jag hade en kvart på mig att göra mig i ordning, jippie, som tur var så är barnen inte så krävande, haha. Stannade där längre idag, nio timmar typ, måste ju komma ifatt lite, har ju missat en hel del så nu skall jag fan i mig komma igen!
Så min dag har mest bestått av praktik, nu sitter jag här på internet och kollar runt på det mesta, drömmer om att vara miljonär och sådär, skall gå upp och räkna mina pengar i spörbössan sen, det är väl något på tusen i alla fall men ändå ganska lite, det försvinner fort.

Fick just reda på att jag tjänat ca 21000 sen i Maj förra året (jobbar helger på donken) och fick panik, jag har inte ett öre kvar och jag har inte köpt något nytt typ som mobil eller något för dom pengarna så vart i helvete är alla pengar? :O Jag har seriöst shoppat upp varenda öre typ, haha jag är hopplös, måste förändra mig nu alltså, nu i år är det resor och körkort som gäller, och Kevin fortsätter tjata om att jag ska komma upp, får väl ta och göra det i Mars kanske? Då har jag fått två löner till ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0