Hälsodeklaration, nu får ni veta!

Hej jag har inte bloggat på tusen år känns det som men jag har haft en underbar helg i Visby utan en massa Itsaker :P
Har varit med älskling och några kära vänner i helgen, hur härligt som helst. Men jag har ju som vanligt lyckats med mindre roliga saker så som att få världens förkylning och att halka omkull och få en lätt hjärnskakning, ramlade framåt, ovanligt va? Så pannan är blå och svullen, ser ut som jag åkt på däng, haha, knät är även det blått och svullet, skall jag vara ärlig så ser det inte ens ut som ett knä, jag ramlade inte så illa ändå, men eftersom min kropp är så pass känslig nu så ser det ungefär ut som att jag blivit överkörd av någon stor monstermaskin, men jag mår bra, det ser bara äckligt ut! Idag är jag hemma pågrund av förkylningen, vet inte när jag åt klokt senast, det måste vara i fredags kväll, yes jag är hungrig!

Har pratat med min doktor nu, skall snart läggas in på dagvården för att prova ut medicin för reumatism, det blir svårt det där eftersom alla mediciner för den sjukdomen innehåller acitylsalisyrsyra (stavning?) och det tål inte jag, har varit nära att kvävas av det, jag svullnar upp i ansiktet och ser ut att komma från en annan planet, sen svullnar halsen upp och sen vet jag inte vad som händer, för i denna fas fick jag motverkande piller på sjukhuset, så jag läggs in, de stoppar i mig och ser om jag överlever, haha. Sen så fick jag också reda på en sak som skrämde upp mig, jag löper stor risk att få blodproppar eftersom mitt blod levrar sig lite väl mycket, så nu är jag off the pills tills jag får nya utan östrogen som inte är bra vid blodproppsrisk. Perfekt tajming att skaffa en bebbe :) Haha snacka om att bli ensamstående mamma, Mattias skulle springa för livet!
Nu skall jag ta en cancerpinne och sen nörda lite the sims, där kan jag ju ha hur många bebbar som helst :)
Sen väntar jag ju så klart på min lön, tror det kommer vara en fin lön den här månaden, tur för Mattias och alla andra som fyller år :) Har nämligen plockat ut min semesterersättning, så när alla skulder till mamma är avbetalade (hon betalade min mobil Nova) så säger jag haluuu shopping :D Vill ha tunikor och leggins!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0